Om Gi En Historie

Gi en Historie er Hans Laurens alene eller i skiftende samarbejder med andre.

Hans er fortæller og har arbejdet med børn og fortælling i 25 år. Gennem workshops skaber han fortællinger i samarbejde med børn, hvorefter disse bliver til bandets gakkede sange. Hans grundlagde fortælleteatret BestTellers Scene på Vesterbro i København i 2000. Siden 2003 har han arbejdet systematisk ud fra teorierne om medskabende børnekultur. 

Fra 2003-2016 har han afholdt og organiseret fortællekonkurrencen Gi en Historie. Han har blandt andet modtaget Børnesagsprisen og Spoken wordprisen. Hans har desuden stor kendskab til international børnefortælling blandt andet ved deltagelse i konferencer og festivaler i Thailand, Rumænien, Tyskland, Mexico, Bali, Vietnam og Indien. I denne maj 2019 rejser han til Korea for at deltage i en konference om børn og fortælling.

Hvad er Gi En Historie?

En metode som er udviklet gennem 20 år. Er tilpasset de krav der stilles fra undervisningsministeriet, og har desuden en kunstnerisk dimension der stimulerer børns fantasi, og evner til at arbejde frit kreativt med stoffet. Gi En Historie arbejder også internationalt på at skabe et forum for udvikling af børns sprog og evner til at fortælle og lytte til andre.

Læs og lad jer inspirere på facebook om vores aktiviteter og aktuelle projekter.

Gi En Historie samarbejder med:

ANDREAS UGORSKIJ

Musiker og komponist, Tikke Takke

PATRICK STEPTOE

Tegner og illustrator, Tegne Battle