PÅ HAVETS BUND - MUSIKFORESTILLING

Den uskyldige glade “Lillefisk”, som ganske rigtigt er tynd og lillle, nyder livet sammen med sine venner. Lillefisk er ikke bange for noget. Heller ikke den farlige Muræne som lever inde i tangskoven. Lillefisk er sikker på at den er verdens hurtigste fisk og kan svømme fra alle andre. Fuld af fortrøstning svømmer den ind i tangskoven. Her møder Lillefisk den skræmmende Muræne som truer den til at lokke sine venner ind i tangskoven så den skrækkelig Muræne kan spise dem. Lillefisk bliver bange og siger ikke noget til vennerne om faren, men stikker af ud i verdenshavet. Her møder Lillefisk en masse mærkelige og sjove fisk og lærer at være modig og at bede andre om hjælp.

Formål
En musikforestilling som inddrager børnene. Det er en god ide at høre vores sange på forhånd på YouTube eller spotify. Tikke Takke, gakkede sange fra verdenshavet. Vi spiller og engagerer børnene i at synge med og bevæge sig.

 

Pris
Forestilling med formidlingstilskud. Billet pr barn 40kr (Tikke Takke fås også som koncert, se på Facebook. Tikke Takke dog ikke med billettilskud)

Antal børn  
100 - 300 (kan også organiseres i to omgange på samme dag)

Aldersgruppe
3 - 10 år. (Store børnehavebørn indtil 3.klasse)

Tidsforbrug
60 min musikforestilling. Opsætning 45 min før og efter.

Lokale
Teatersal, Gymnastiksal, aula eller andet stort lokale med god akustik.

Materialer
Adgang til strøm. Gerne mørklægning. Vi medbringer selv scenografi, anlæg og instrumenter

Forventning til jer
At I forbereder og lytter til sangene og deltager i forestillingen.

Reference:
Helsingør kommune.