På havets bund

Vild dans, sjove sange, eventyrlig musik og fortællinger digtet sammen med børn. Med mange års erfaring, uddannelse og passion for børns læring gennem leg og musik tager vi børn med på 1 time lang rejse til havets bund.

Hvad vi laver på havets bund

Vi tager børnene med på en uforglemmelig rejse under havet og besøger det mærkelige Tusinde Øjes Tivoli. Siger Hej til den klodsede Kuglefisk Kalle Klovn, vinker til guldfisken sursøde Sigurd, er med i fiskeskole, graver efter en sørøverskat og danser en vild tango sammen med den frække krabbe Ken. Alle synger med, spiller luftkulele, digter med på historier og danser en vild dans. Alle sange er digtet sammen med børn, og historierne er farlige, sjove og overraskende. 

”Forståelsen af, at barnet erfarer gennem sine sanser og kropslige handlinger, betyder, at bevægelse og motorik ikke blot er aktiviteter, men barnets måde at være og lære på.” Sundhedsstyrelsen 2016

Fortælling, musik og læring

Gennem 2 år udviklede vi i samarbejde med elever fra indskolingen på Børnekulturhuset Ama’r vores fortællekoncert og skrev de musiknumre og fortællinger, som tager børnene med på en eventyrlig rejse til havets bund.
Hans Laurens og Andreas Ugorskij har med konceptet Gi’ en historie mange års erfaring med børns sproglige udvikling og læring gennem kroppen og brænder i alt deres arbejde for at formidle til børn.

HANS LAURENS

Hans er historiefortæller med stort H og har hele sit liv arbejdet med alt fra historier til undervisningsmaterialer, fortællekonkurrencer, læselystkampagner, børnelitteraturfestivaler og workshops for børn. Hans har bl.a. modtaget Børnesagsprisen og Word Prisen, er godkendt af Kunststyrelsens Huskunstnerordning og arrangør af Lyveskolen i samarbejde med Danske Biblioteker.

ANDREAS UGORSKIJ

Er uddannet musiker og musiklærer i 1999 fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Musikken er Andreas’ liv. Han har et utal af koncerter, kompositioner og udgivelser bag sig og har vundet flere priser, bl.a. en World Music Award. I en årrække har Andres været tilknyttet Børnekulturhuset Ama’r som kunstner og underviser.

Hans Laurens og Andreas Ugorskij har i efteråret 2017 optrådt for Gentoftes børnehavebørn på samtlige af Gentoftes biblioteker med deres interaktive og sprogudviklende koncert. Det har været en stor fornøjelse; alle mine kollegaer har været superglade for koncerten og det samme med institutionerne. De er virkelig gode til at få fat i børnene. - Helle Friis Appelby, Arrangementskoordinator, Kultur og Oplevelser, Gentofte Kommune i Kultur, Unge og Fritid

Pris

Op til 150 børn: 7.000 kr. (2 koncerter på samme dag: 8.000 kr.) 
Op til 300 børn: 10.000 kr. (2 koncerter på samme dag: 12.000 kr.)
Over 300 børn: 16.000 kr. (2 koncerter på samme dag: 19.000 kr.)
For 6 institutioner: 21.000 kr. (herefter 3.000 kr. pr. institution)
Festivaler: 16.000 kr. med billetrefusion

Godkendt til Statens Kunstfonds Billettilskud.

Bestilling og spørgsmål

Gi' En Historie: hans@gienhistorie.com eller tlf.: 23455518

Kan bestilles hele året.