Hvem er vi?

HANS LAURENS

forfatter/fortæller

Hans er fortæller og har arbejdet med børn og fortælling i 25 år. Gennem workshops skaber han fortællinger i samarbejde med børn, hvorefter disse bliver til bandets gakkede sange. Hans grundlagde fortælleteatret BestTellers Scene på Vesterbro i København i 2000.

Siden 2003 har han arbejdet systematisk ud fra teorierne om medskabende børnekultur. Fra 2003-2016 har han afholdt og organiseret fortælle konkurrencen Gi en Historie. Han har blandt andet modtaget Børnesagsprisen og Spoken wordprisen.  Hjemmeside

ANDREAS UGORSKIJ

komponist/musiker

Andreas er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Andreas har skabt bandet Tikke Takke, der spiller gakkede sange for børn og barnlige sjæle. Fast tilknyttet Teater Globen som huskomponist og underviser. Andreas optræder med sit originale Django Reinhardt-inspirerede guitarspil i gypsy-jazzbandet Papa Kotji.

Medgrundlægger af world bandet Klezmofobia, der turnerer globalt fra Mexico til Kina. Grammy Award modtager for bedste world-cd i 2008. Komponerer musik til teaterforestillinger, musicals og egne bands. Hjemmeside

PATRICK STEPTOE

tegner/illustrator

Skabelsen af stemning, ideer, billeder og lyd, har altid optaget mig. Sammen med forfatteren Morten Dürr har jeg udgivet børnebilledbøger og pt. arbejder vi på en fantasifuld Sci-Fi tegneserie. Har lavet illustrationer og omslag til børnebøger og har bl.a udviklet materiale til DR ULTRA.

Sideløbende har jeg arbejdet med små animationsfilm. Arbejde med skulpturbyggeri i Danmark, Europa, USA og Japan. Uddannelse: Danmarks Designskole – Produkt – MA – Beklædning (1997 – 2002) .Aktuel med tegneseriealbum “Repulsive Attraction”
Hjemmeside

Om Gi En Historie

En metode som er udviklet gennem 20 år. Er tilpasset de krav der stilles fra undervisningsministeriet, og har desuden en kunstnerisk dimension der stimulerer børns fantasi, og evner til at arbejde frit kreativt med stoffet. Gi en Historie arbejder med fri fortælling, musik, sang i projektet Tikke Takke og visualisering gennem tegning.  Gi en historie arbejder også internationalt på at skabe et forum for udvikling af børns sprog og evner til at fortælle og lytte.Tell me Storie.

Læs og lad jer inspirere på facebooks Tikke Takke og facebooksGi en historie om vores aktiviteter og aktuelle projekter og kontakt os her for at book os til dit arrangement.

 

Shopping Basket