Tikke Takke

Priser for 2-timers-workshop (ekskl. moms)

For min. 4 klasser eller børnegrupper: 4.000 kr. (2 workshops over 2 dage: 7.000 kr.)

Vild, rytmisk dans og boblende, glade sange. Stille fordybelse i fortælling, som munder ud i en sang digtet af børnene i dialog med os. I 2 timer tager vi børnene med på en intens workshop, hvor hele kroppen og alle sanser er i spil.

Tikke takke – uforglemmelig udvikling

En gruppe børn, en børnehavestue eller en klasse i et stort rum uden møbler. Andreas spiller på instrumenter, og børnene danser, fortæller, synger og laver sanglege sammen med Hans. Børnene får en totaloplevelse af sang, musik og fortælling, som er forudsætningen for en harmonisk udvikling. Vi digter sammen en sang, som de får med hjem, så de kan fortsætte den skægge og lærerige leg derhjemme.

”Forståelsen af, at barnet erfarer gennem sine sanser og kropslige handlinger, betyder, at bevægelse og motorik ikke blot er aktiviteter, men barnets måde at være og lære på.” Sundhedsstyrelsen 2016

Mange års erfaring med historiefortælling og musik har dannet Gi’ en historie, hvor Hans Laurens og Andreas Ugorskij spiller og fortæller for børn. Tikke Takke er udviklet sammen med børnene, og sammen med Musiklærernes forlag og Børnekulturhuset Amar’r har de udgivet bogen ”Tikke Takke”, der indeholder sange, øvelser og fif til selv at lave sangskriverworkshops.

HANS LAURENS

Hans er historiefortæller med stort H og har hele sit liv arbejdet med alt fra historier til undervisningsmaterialer, fortællekonkurrencer, læselystkampagner, børnelitteraturfestivaler og workshops for børn. Hans har bl.a. modtaget Børnesagsprisen og Word Prisen, er godkendt af Kunststyrelsens Huskunstnerordning og arrangør af Lyveskolen i samarbejde med Danske Biblioteker.

ANDREAS UGORSKIJ

Er uddannet musiker og musiklærer i 1999 fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Musikken er Andreas’ liv. Han har et utal af koncerter, kompositioner og udgivelser bag sig og har vundet flere priser, bl.a. en World Music Award. I en årrække har Andres været tilknyttet Børnekulturhuset Ama’r som kunstner og underviser.

Vi har i Børnekulturhus Ama'r arbejdet sammen med Andreas og Hans om børnehave-/skoleforløbet Tikke Takke. Forløbet er et tværfagligt forløb med fokus på rim, remse, fortælling og sprog i kombination med rytme, puls, musikalitet og sang. Hans og Andreas instruerer ikke, men understøtter og guider børnene, så de oplever selv at være skabende. Med hjælp fra Hans og Andreas oplever børnene, at deres ideer og input bliver taget alvorligt, de gennemgår en skabende proces, og de opnår et professionelt resultat. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og alt det skønne, som Hans og Andreas har sat gang i.
Line Fog Mikkelsen - Projektkoordinator på Børnekulturhus Ama'r.

Sagt af børn, der har været med i Tikke Takke: 
”Sjovt”, ”rigtig sjovt”, ”vildt sjovt”.

Bestilling og spørgsmål

Gi' En Historie: hans@gienhistorie.com eller tlf.: 23455518

Kan bestilles hele året.